Latest Posts

Makeup tips for glasses / grima triki tām, kuras ikdienā nēsā brilles

By 17:15:00

Girls who wear glasses, this post is for you!
A few days ago I got my first glasses and I had no idea what to do with my makeup. I didn't knew about how long my concealer gonna stay or can I apply all colour eye shadow..like anything. 
BUT I did some research  and tried some trick on myself and I'm ready to tell you all tips and tricks for makeup with glasses. 

1. Keep your under eye area bright - use full coverage concealer but 1/2 shades lighter then your foundation. Glasses sometimes can cast shadows on your face. 

2. Use natural tones when it comes to eye shadow - darker eye shadow, smaller your eye is going to look like. 

3. Always, always shape your brows! For glasses, eye-brows are very important, that's why you should put glasses on and try to do your best for brows. Better option would be if seller recommend glasses for your actual brow shape, this is easier and glasses are going to look better on you. 

4. Use some primer (eye shadow primer would be best) on the bridge of your nose to keep the foundation in place. Also this step will help glasses to not slide of. 

5. Rock your cat eye. When you are wearing glasses, cat eye is one of the simplest makeup that you can make and you are going to look amazing!

6. Curl your lashes and try to make them as long as possible, but avoid of ''caky mascara''. 

7. I would recommend to don't use black eye pencil in water line, again it would make your eyes smaller and tired, but we don't want it. 

8. Another simplest makeup you can rock is just foundation, concealer and bright or bold lips, try red, concord grape colour, reddish-brown, burned brown, vampy lipsticks. 

9. As glasses are shaping four face, don't be afraid of highlighter. 

I hope that this was helpful for you and feel free to share your tips and tricks for makeup with glasses.


Šis ieraksts ir veltīts daiļavām, kuras ikdienā nēsā brilles. 
Par cik burtiski pāris dienas atpakaļ es iegādājos savas pirmās brilles, man nebija ne jausmas ko darīt ar manu grimu. Es nezināju cik ilgi tonālais krēms noturēsies uz deguna, vai es drīkstu lietot visu toņu acu ēnas..es nezināju neko. 
BET es parakņājos internetā un izmēģināju dažus trikus un esmu gatava dalīties savā pieredzē un ieteikumos grima veidošanā, kad brilles ir tā neatņemamā sastāvdaļa. 
1. Izgaismo zonu zen acīm - lieto ļoti sedzošu konsīleri, kurš ir 1/2 toņus gaišāks nekā tavs tonālais krēms. Brilles mēdz mest ēnu uz mūsu seju. 

2. Ja runā par acu ēnām, tad labāk ir izvēlēties dabīgos toņus, neko tumšu - jo tumšākas acis, jo mazākas tās izskatās, īpaši kad brilles mūsu acis padara mazāk pamanāmas. 

3. Vienmēr, vienmēr akcentē savas uzacis! Kad nēsā brilles, uzacīm ir ļoti svarīga loma kopējā tēlā, tieši šī iemesla dēļ, uzvelc brilles, ar savu iecienītāko uzacu produktu centies tās ''uzzīmēt'' sekojot briļļu rāmju formai. Ideāli būtu ja pārdevēja optikas veikalā piedāvātu tev brilles, vadoties pēc tavām uzacīm, tā brilles izskatīsies iederīgas. 

4. Lieto praimeri (vislabāk būtu acu ēnu praimeri) uz deguna tajās vietās, kur brilles tiek atstutētas. Tas palīdzēs saglabāt tonālo krēmu un brilles neslīdēs nost.

5. Nebaidies no cat eye, droši ņem šķidro laineri un sāc zīmēt. Nēsājot brilles, kaķacu laineris ir viens no elementārākajiem grima veidiem, kā arī tas izcili sadarbosies ar tavām brillēm un tu izskatīsies satriecoši! 

6. Izmanto skropstu atliecēju un centies tās padarīt pēc iespējas garākas, bet uzmanies un nepārspīlē ar skropstu tušu, lai nesanāk ''zirnekļu kājiņas''. 

7. Es neieteiktu lietot melnu acu zīmuli par cik radīsies mazo acu efekts un mēs to negribam panākt. 

8. Vēl viens parasts un ātrs makeup, kas īpaši izteiksmīgi izskatīsies tiešu briļļu nēsātājām ir tonālais krēms, konsīleris un košas, pamanāmas lūpas, pamēģini sarkanas, vīna toņa lūpu krāsu, brūnīgi-sarkanu toni, izteikti brūnu, bordo toni. 

9. Par cik brilles veido tavas sejas formu, neaizmirsti par izgaismotāju un mirdzi arī drūmajās rudens dienās. 


Ļoti ceru, kas šis raksts ir noderīgs un labprāt palasītu arī Jūsu ieteikumus grimam, kad ikdienā jānēsā brilles :) 

Lasi arī par dekoratīvas kosmētikas trikiem, kurus tu gribi zināt

You Might Also Like

2 komentāri