Latest Posts

ST.MORIZ self tanning products first impression and review / ST.MORIZ paštonējošo līdzekļu pirmais iespaids un atsauksme

By 15:38:00 ,

Winter is just around the corner and I want to stay tanned and bronzed for whole year. I got my hands on ST. MORIZ self tanning products and I felt in love with them! Last time I've tried self tanning lotion it was Douglas Sun Self Tanning Milk , If I'm compering Douglas tanning milk and ST.MORIZ tanning lotion, then I absolutely can say that Douglas milk is losing.. First of all I didn't like the smell of Douglas tanning milk, it doesn't have guide color, so its kind a hard to blend smoothly into your body, it end up very patchy and color was orange, not bronzed and it developed just on a few spots on my body.. Although, ST.MORIZ tanning products are cheaper then Douglas..So its not always about the price.


About the products: 

1. ST.MORIZ exfoliating body scrub - most important part in self tanning routine. Jump into a shower and rub it all over your body. Very pleasing aroma, gentle and smooth, after using I didn't want to apply moisturizer, so it didn't dry out your skin.
2. ST.MORIZ self tanning lotion (dark)- with olive milk and vitamin E , tan develop in 4-6 hours. Lotion dry quickly so be fast and careful with blending. My mistake was I applied at two legs at the same time and while I was blending left leg, my right leg dried and it was very very hard to blend evenly. Of course it wouldn't be me if I don't fail :D - on the bottle it says ''to avoid mess, do not allow the product to get on carpet, furniture, walls'' and I was so exited that I dropped the bottle and my whole toilet and light colour carpet was in tan (but I successfully cleaned everything).  Holds about 3-4 days,but you can re-apply this on 3rd day and it will last longer. 
3. ST.MORIZ instant leg tanning spray- this thing was WOW to me. At first I thought ''spray tan? If I would spray it, it would go everywhere.'' BUT no, you have to spray it directly on your hands or applicator mitt and then blend on your legs. This thing is amazing because you don't have to wait for tan to develop, you just blend it in, wait 60 seconds and you good to go. Color is not so intense as with tanning lotion, but you can build it up. Reminds me applying a powder foundation but of course you don't get that ''powder'' feeling, It drys completely, not stain and very easy to use. With this in 10 minutes my legs was so tanned as after 2 month of sunbathing :D But I would say that this leg tanning spray is amazing for one day/evening events because after showering it's coming off. 
4. ST.MORIZ fast self tanning mousse - with shade control - wait 1h and you get light glow, 2h medium tan, 3h dark tun. Again easy to use, aroma is very enjoyable. Application is the same as with tanning lotion. After 1,2 or 3 hours, shower guide colour and you are done. This mousse is very good because you can control the shade. Tan lasts for - 5 days !!!
5. ST.MORIZ self tanning mist -  you have to spray it on your body and it was kinda scary. For me it was most complicated tanning of all because it took a while to understand how to spray it ONLY on my body and not all over my bathroom :D But can't say nothing bad about it, dry's quick, natural finish. Tan lasts - 3 days. 



Ziema jau tepat aiz stūra un es vēlos saglabāt iedegumu visa gada garumā. Nesen tiku pie ST. MORIZ paštonējošajiem līdzekļiem un pilnībā tajos iemīlējos! Pēdējo reizi, kad izmēģināju paštonējošo līdzekli, tas bija Douglas paštonējošais pieniņš ķermenim un sejai un, ja man būtu jāsalīdzina Douglas pieniņš un ST.MORIZ produkti, tad Douglas noteikti zaudētu..Pirmkārt Douglas pieniņam ir ļoti nepatīkams aromāts un tam nav nekāda krāsa, kas sevišķi apgrūtina līdzekļa vienmērīgo uzklāšanu, beigu beigās ķermenis ir pleķains un krāsa gala rezultātam bija oranža nevis zeltaini bronzīga. Starpcitu, ST.MORIZ produkcija ir lētāka nekā Douglas paštonējošais pieniņš.. tātad ne visu nosaka cena.. 

Pr produkciju:

1. ST.MORIZ skrubis ķermenim - vissvarīgākā daļa visā ''tonēšanas'' procesā, jo skrubis atbrīvo ādu no atmirušajām ādas šūnām, padara to gludu un maigu. Ļoti patīkams aromāts, pats skrubis ir ļoti maigs, derēs arī jūtīgai ādai un nesausina ādu. 
2. ST.MORIZ paštonējoša iedeguma losjons ar tumšu toni - satur olīva pienu un E vitamīnu, iedegums iedarbojas 4-6 stundu laikā, pēc tam jānomazgā virsējā kārta, bet tikai ar ūdeni. Losjons ātri žūst, tāpēc jābūt uzmanīgai un ātrai uzklājot to. Mana kļūda bija tāda, ka losjonu uzklāju abām kājām vienlaicīgi un kamēr iemasēju kreiso kāju, losjons labajai kājai jau iesūcās un bija jāpieliek lielas pūles lai izlīdzinātu iedegumu. Protams, es nebūtu es, ja nenoietu kaut kas greizi - uz iepakojuma rakstīts '' neļau produktam nonākt saskarsmē ar paklāju, sienām, mēbelēm, jo tas var atstāt raipus'', aiz lielā saviļņojuma un prieka, apgāzu visu pudeli un viss poda vāks un vannasistabas gaišais paklājs bija tumšajā losjonā :D (bet es veiksmīgi visu iztīrīju). Iedegums turas apmēram 3-4 dienas, atkārtoti uzklājot iedeguma losjonu 3.dienā var panākt ilgāku noturību un toņa intensitāti. 
3. ST.MORIZ paštonējoša iedeguma izsmidzināmais līdzeklis kājām - šis līdzeklis bija WOW priekš manis. Tas ir jāizsmidzina tieši uz rokas vai aplikatora cimda un iemasē kājās. Šis līdzeklis ir satriecošs, jo nav nepieciešams gaidīt kamēr tas iedarbosies - uzsmidzini, iemasē, nogaidi 60 sekundes un gatavs. Droši var vilkt visa veida un krāsas drēbes, tas nesmērēs. Iedeguma tonis nebūs tik tumšs kā losjonam, bet uzklājot vairākas kārtas, toņa intensitāti var palielināt. Man tas atgādināja pūdera uzklāšanu uz sejas, bet, protams, tas neatstāj nekādas velkošas sajūtas ādai un nesmērējies un to ir tiešām ļoti viegli lietot. 10 minūšu laikā, manas kājas bija tik brūnas, kā pēc 2 mēnešu sauļošanās :D Vienīgais šis līdzeklis ir perfekti piemērots vienas dienas pasākumam, jo pēc pirmās mazgāšanās reizes tas jau noiet nost. 
4. ST.MORIZpaštonējoša iedeguma putas - Lieliskas putas kurām ir iedeguma toņa kontrole, sniedz iespēju sasniegt dažādu iedeguma pakāpi ar vienu produktu. 1h laikā iegūsi vieglu mirdzumu, 2h laikā vidējās intensitātes iedegumu un 3h laikā tumšo iedegumu. Atkārtošos par ļoti patīkamu aromātu, putas viegli iemasēt ādā, ātri žūst un neatstāj traipus uz drēbēm. Pēc noteikta laika, kad iedegums būt iedarbojies, dušā tikai ar ūdeni jānoskalo virsējā toņa kārta. Noturība - 5 dienas !!! Man absolūtais favorīts. 
5. ST.MORIZ vidējā iedeguma izsmidzinājais paštonējošais līdzeklis - šo brīnumu vajag izsmidzināt tieši uz ķermeņa, kas man šķita ļoti biedējoši. Godīgi sakot, šis priekš manis bija sarežģītākais līdzeklis no visiem, jo bija nepieciešams laiks, lai saprastu kā ērtāk izsmidzināt to TIKAI uz manu ķermeni, nevis visapkārt vannasistabai :D Bet kopumā neko sliktu pateikt nevaru, ātri žūst, gala rezultātā dabīgs tonis. Noturība - 3 dienas. 

Slēdziens: 
Visi šie produkti sniedz vienmērīgu un pats galvenais dabīgu iedegumu nekaitējot tavai ādai. Tos ir ļoti viegli lietot, uz katra produkta iepakojuma ir lietošanas instrukcija. Visus paštonējošos līdzekļus iesaku lietot kopā ar aplikatora cimdu, tādā veidā tavas rokas būt tīras un tu izvairīsies no brūniem plankumiem uz plaukstām un ar to, protams, ir vieglāk izlīdzināt produktu. No visas sirds iesaku izmēģināt ST.MORIZ paštonējošos produktus, atliek vien izvēlēties sev tīkamāko :) Plus produktus var lietot arī uz sejas :) 











You Might Also Like

0 komentāri