Latest Posts

BYS makeup review (dupe for Kat Von D palette / BYS kosmētikas apskats

By 18:00:00

Oh gosh girls! Recently I got my hands on this BYS contour palette and highlighting trio palette, my reaction was WHY THE HECK I DON'T KNOW THIS MAKEUP BRAND??!
Firstly a little bit about the brand: BYS is privately owned, family operated, Australian makeup brand. They are against animal testing! BYS ships worldwide, shipping is not that expensive. 



You may notice a huge similarity with the Kat Von D Shade + Light contour palette and it was the first thing that I noticed.This palette is very pigmented, the colours matching all skin tones.  All shades are creamy and buttery. Cool tones, warm tones - basically all you need to have in your makeup bag. Lasts all day long (on me more than 20h).  You can use it for contour, bronze, highlight, setting. Also I tried to set my under-eye area, it doesn't creas and don't make cake face. Very multiple palette, just as Kat Von D. I would like to say that this palette ir grate dupe for the famous Kat Von D palette and one big plus is price - I bought it for 8 EUR (discount price) in Latvian distributed shop but in BYS online store, this palette is available for US $15.18 when Kat Von D palette costs US $46.00!!! I highly recommend this palette.  
Here are pictures for comparison. 
BYS contour palette
Kat Von D Shade + Light palette


Second thing that I want to talk about is BYS highlighting trio palette. At first I thought that this is a shimmery bronzer palette but when I swatched it, my heart melted. I was searching for good affordable highlighter for so long and then I found it. I'm not very pale, that's why I don't really like ''white'' highlighters. What I absolutely love about this palette it's the shades and the pigmentation. They are not powdery, but very buttery. They goes with basically all makeup looks. The price is only US $6.05. Amazing right? I highly recommend both of these makeup products, they are amazing. I definitely will check for more makeup products from BYS because I'm very very impressed.  


1. powder, 2., 3.-  highlighter shades. 




Meitenes! Manās rokās nonāca BYS kontūrēšanas palete un izgaismotāju palete, uzreiz nodomāju KĀPĒC ES NEKO NEZINU PAR BYS KOSMĒTIKAS BRENDU? Iesākumam pavisam īss apraksts: BYS ir privāts, ģimenes vadīts kosmētikas uzņēmums, kurš nāk no Austrālijas. BYS ir pret kosmētikas testēšanu uz dzīvniekiem!! Piegāde ir pa visu pasauli, kā arī tā nav tik dārga (uz LV tie ir apmēram 9 EUR), bet pie mums kosmētika pieejama arī veikalā Stockmann.

Iespējas daudzi no jums pamanīs lielu līdzību ar populāro Kat Von D Shade + Light paleti un patiesībā tas bija pirmais ko es pamanīju. Palete ir ļoti kvalitatīva, visi toņi ir pietiekami pigmentēti, klājas vienmērīgi un viegli. Tā ir izstrādāta, lai pieskaņotos visiem ādas toņiem.Visi toņi ir patīkami krēmīgi un viegli. Pieejami gan vēsie, gan siltie toņi kā arī pūderis izgaismošanai un acu zonas ''nofiksēšanai''. Droši var nosegt arī konsīleri acu rajonā, tas neveido krunciņas.Principā palete ir ļoti multifunkcionāla, tāpat kā slavenā Kat Von D palete vienīgā lielā atšķirība ir cena. Kamēr Kat Von D paleti var iegādāties par apmēram 41 EUR, tad BYS palete ir pieejama par apmēram 14 EUR!!! Apgalvošu to, ka BYS palete ir lieliska alternatīva Kat Von D paletei, protams, personīgi to neesmu izmēģinājusi, bet pētot krāsu toņus un lasot atsauksmes, varu izdarīt tādu secinājumu. No visas sirds iesaku izmēģināt šo brīnumu, tiešām nenožēlosi. 

Šeit būs attēli salīdzināšanai. 

BYS palete
Kat Von D palete


Nākošā lieta ar ko vēlos padalīties ir izgaismotāju palete  no BYS. Ilgu laiku meklēju labu izgaismotāju un izmēģināju daudzus, bet neviens nesniedz tādu efektu kā šis. Paletē ir viens pūderis un divi izgaismotāji, viens brūnīgi/zeltainā tonī un otrs nedaudz sliecas uz rozā toni. Par cik es neesmu bāla, man negāja pie sirds, tā teikt, ''baltie'' izgaismotāji, bet šie abi toņi man perfekti der. No pirmā acu skatiena, kad rokās paņēmu paleti, nespēju saprast vai tas ir bronzeris, kurš nedaudz sniedz mirdzumu vai patiešām tas ir izgaismotājs, bet tiklīdz produktu notestēju uz rokas, sapratu cik maigs, krēmīgs un mirdzošs tas patiesībā ir, tad vairs man nebija šaubu. Palete noteikti nav 'birstoša kā pūderis, bet tas ir labi, jo citādāk izgaismotājs neklātos tā kā vajadzētu. Cena ir apmēram 6 EUR!! Satriecoši! 

Noteikti iesaku painteresēties par BYS produkciju un izmēģināt to, jo es tiešām nebiju gaidījusi tik labu kvalitāti par salīdzinoši zemām cenām. Noteikti nav mans pēdējais pirkums. :) 


You Might Also Like

0 komentāri