Latest Posts

Why NIVEA MEN after shave balm is the best primer?

By 17:47:00 , , ,

We all probably  have heard about this amazing product but do you actually know about it and why so many girls use it as makeup base? 
1. First of all this balm has sticky finish so your foundation will literally stick on it and will last much longer.
2. ''Silver protect'' balm is antibacterial protection so its good for your skin care and pimples. I've noticed that my pimples heals faster when I'm using it. And I don't think that there are a lot primers with antibacterial protections :D
3. This guy gives your skin vitamin E, make skin look awake and helps regenerate skin after a breakouts or long day of wearing makeup.
4. It gives you dewy finish and makes your skin glow under foundation.
5. Its suitable for sensitive skin and it didn't make that dry skin feeling.
6. Its super affordable comparing with high-end makeup primers but it does the same thing and even more.



Iespējams esi dzirdējusi par šo brīnumaino līdzekli un to pielietojumu, bet vai tu patiesībā zini kas tas ir un kāpēc tik daudz sievietes izmanto šo kā grima bāzi? 
1. Pirmkārt, losjona konsistence ir nedaudz ''lipīga'' un tonālais krēms burtiski ''pielīp'' pie losjona, tādā veidā nodrošinot ilgstošu noturību. 
2. ''Silver protect'' balzāmam ir antibakteriālās īpašības, kas ir pluss tavai ādas kopšanai kā arī cīņai ar pumpām. Esmu ievērojusi, ka pumpas uz sejas sadzīst ātrāk lietojot šo losjonu regulāri. Un, manuprāt, grimu bāzes ar antibakteriālām īpašībām nav daudz :D 
3. Šis losjons baro sejas ādu ar E vitamīnu, kumelīšu ekstraktu, tas uzmundrina ādu ļaujot tai izskatīties mirdzošai. Kā arī šie komponenti palīdz ādai atjaunoties. 
4. Lietojot šo kā grima bāzi, tas sniedz veselīgu mirdzumu ādai. 
5. Losjons ir piemērots arī jūtīgai ādai un tas nesausina ādu. 
6. Losjons ir pieejams gandrīz katram salīdzinot populāro kosmētikas brendu grima bāzes un tas pilda tādas pašas funkcijas un pat nedaudz vairāk. 

You Might Also Like

0 komentāri