Latest Posts

Kosmētikas otu pielietojums un paskaidrojumi

By 22:16:00

  Veikalu plauktos atrodas tik daudz dažādas makeup otas un lielākā daļa liekas pilnīgi vienādas vai ne? Tikai profesionāli vizāžisti spēj atšķirt katru otiņu un nosaukt tās pareizās funkcijas.
  Protams, tonālo kremu var uzklāt ar rokām, bet acīm lietot tikai pāris otas, bet lai ikdienas vai vakara makeup izskatītos lieliski, nepieciešamas pamatzināšanas par otiņu pareizo pielietojumu, tādā veidā kosmētiku var uzklāt vieglāk un pareizāk.

  1) Beauty blender jeb make up sūklītis: 
Palīdz vienmērīgi uzklāt tonālo kremu vai jebkuru ''šķidro'' kosmētiku. Pirms lietošanas tas ir jāsaslapina lai rezultātā tonālais krems vai konsīleris klātoz uz ādas vienmērīgi, neveidojot maskas efektu un neveidojot ''sabiezējumus''.
2) Standarta acu ēnu ota: lieto, lai uzklātu bāzes ēnas uz acu plakstiņa vai uz ārējā acu kaktiņa. 




3) Pūderota: lieto, lai uzklātu vieglas konsistences pūderi. Var lietot arī priekš bronzera vai vaigu sārtuma uzklāšanas.

4) Fluffy jeb acu ēnu ota ēnu iztušēšanai: lieto, lai sablenderētu acu ēnas un lai atbrīvotos no redzamajām ēnu saplūšanas līnijām. 

5) Fan ota: lieto, lai uzklātu izgaismojošo pūderi (highlighter), var izmantot arī lai atbrīvotos no pūdera pārpalikumiem vai, lai atbrīvotos no nobirušām acu ēnām.

6) Smalkā slīpā otiņa: lieto, lai uzklātu šķidro, gēla laineri vai ar ēnu palīdzību veidotu līniju uz augšējā acu plakstiņa virs skropstu līnijas. Vēl var izmatot kā uzacu otiņu.

7) Slīpā acu ēnu ota: lieto, lai uzklātu acu ēnas uz ārējā acu kaktiņa veidojot asu līniju. 

8) Kabuki ota: lieto lai uzklātu ''smagāku'' produktu uzklāšanai, piemēram, minerālo tonālo kremu uzklāšanai vai fiksējošā pūdera uzklāšanai. Var arī izmantot šķidrā tonālā krema uzklāšanai.

9) Konturēšanas ota: lieto, lai vieglāk uzklātu bronzeri vai sejas kontūrēšanai. 

10) Tonālā krema ota: lieto, lai uzklātu biezākas konsistences tonālo kremu. 



Visas otas ir pieejamas - http://lovemakeup.lv/ sadaļā ''i-veikals''. 


You Might Also Like

0 komentāri